RING OSS - 031-311 32 97

Laddstolpar Göteborg

RING OSS - 031-311 32 97

Laddstolpar/Elbilsladdare

Fram för fler laddstolpar i Göteborg

Är ni fastighetsägare och vill kunna erbjuda boende möjligheten att ladda sin elbil? Då behöver ni laddstolpar och elbilsladdare i Göteborg. Vi erbjuder oss att komma ut och installera laddstolpar och elbilsladdare för företag, BRF:er och alla slags fastighetsägare. Vi välkomnar alla kunder, små som stora och anser inte att något uppdrag är för stort eller för litet. 

Att låta installera el för laddstolpar är mer eller mindre nödvändigt om man är elbilsägare. Även om laddstolparna har blivit fler, är de inte tillräckligt många för att man som bilägare ska vara trygg med att köra på alla platser i Göteborg. Anlita oss för elinstallation av er önskade laddstolpar.

Fler laddstolpar/elbilsladdare i Göteborg

Elbilarna utvecklas också i snabb takt. Det gör att allt fler kunder upptäcker fördelarna med dem och det i sin tur ökar efterfrågan på laddstolpar på elltfler platser runt om i Göteborg. Vi vill bidra med vår kompetens och på så sätt dra vårt strå till stacken och erbjuder därför – förutom installation av elbilsladdare även service av laddstolpar/elbilsladdare i Göteborg.

Kontakta oss för installation av laddstolpar i Göteborg!